Toimisto Vuokrata Itsehallintokuja 4, Perkkaa 02600 - CBRE Toimitilat
ITSEHALLINTOKUJA_4_CASTOR

Valoisaa ja tehokasta toimistotilaa Espoon Perkkaalla, Leppävaaran palveluiden lähettyvillä.

Kohteen palvelut

  • Ravintola
  • Aulapalvelu
  • Kokoustilat
  • Auditorio
  • Autohalli
  • Autopaikat
  • Sauna
  • Kuntosali

Yleiskatsaus

Kiinteistössä on monipuoliset palvelut käyttäjilleen kuten aulapalvelu, vuokrattavat neuvottelutilat, lounasravintola, kuntosali sekä saunatilat. Autoileville löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja parkkihallista ja piha-alueelta. Kätevä sijainti aivan Kehä I:n ja Turunväylän välittömässä läheisyydessä takaa hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin autolla. Reilu kilometrin päässä sijaitsevat Leppävaaran asema ja kauppakeskus Sello monipuolisine palveluineen.
vähemmän

Pinta-ala

m2 min.

173 m²

Vuokrattava pinta-ala yhteensä

1 856 m²

Vapaat Tilat

3. kerros
908 m²
Toimisto
908 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Vuokrataan moderni ja valoisa toimitila Polaris Business Parkin Capella-talossa Tilat on muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Vuokralaisilla on käytettävissä Polariksen laadukas ja kattava palveluvalikoima. Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, lähellä Leppävaaraa. Jaettavissa (584/324m2)

4. kerros
269 m²
Toimisto
269 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Vuokrataan moderni ja valoisa toimitila Polaris Business Parkin Capella-talossa. Tilat on muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Vuokralaisilla on käytettävissä Polariksen laadukas ja kattava palveluvalikoima. Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, lähellä Leppävaaraa.

5. kerros
264 m²
Toimisto
264 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Vuokrataan moderni ja valoisa toimitila Polaris Business Parkin Capella-talossa Tilat on muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Vuokralaisilla on käytettävissä Polariksen laadukas ja kattava palveluvalikoima. Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, lähellä Leppävaaraa.

4. kerros
242 m²
Toimisto
242 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Polaris Business Park - Castor

6. kerros
172.5 m²
Toimisto
172.5 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Ylimmän kerroksen toimisto omalla pienellä kattoterasilla. Polaris Business Park - Castor

Kuvat

ITSEHALLINTOKUJA_4_CASTOR