Toimisto Vuokrata Itsehallintokuja 4, Perkkaa 02600 - CBRE Toimitilat

Valoisaa ja tehokasta toimistotilaa Espoon Perkkaalla, Leppävaaran palveluiden lähettyvillä.

Kohteen palvelut

  • Ravintola
  • Aulapalvelu
  • Kokoustilat
  • Auditorio
  • Autohalli
  • Autopaikat
  • Sauna
  • Kuntosali

Yleiskatsaus

Kiinteistössä on monipuoliset palvelut käyttäjilleen kuten aulapalvelu, vuokrattavat neuvottelutilat, lounasravintola, kuntosali sekä saunatilat. Autoileville löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja parkkihallista ja piha-alueelta. Kätevä sijainti aivan Kehä I:n ja Turunväylän välittömässä läheisyydessä takaa hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin autolla. Reilu kilometrin päässä sijaitsevat Leppävaaran asema ja kauppakeskus Sello monipuolisine palveluineen.
vähemmän

Pinta-ala

m2 min.

234

Vuokrattava pinta-ala yhteensä

1 918

Vapaat Tilat

2. kerros
234 m²
Toimisto
234 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Vuokrataan valoisa toimistotila erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitsevan Polaris Business Parkin moderneissa toimitiloissa Vega-talossa lähellä Leppävaaraa. Kiinteistön kattaviin ja laadukkaisiin palveluvalikoimaan lukeutuu mm. aulapalvelu, kuntosali ja neuvottelutiloja.

3. kerros
908 m²
Toimisto
908 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Vuokrataan moderni ja valoisa toimitila Polaris Business Parkin Capella-talossa Tilat on muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Vuokralaisilla on käytettävissä Polariksen laadukas ja kattava palveluvalikoima. Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, lähellä Leppävaaraa. Jaettavissa (584/324m2)

4. kerros
270 m²
Toimisto
270 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Vuokrataan moderni ja valoisa toimitila Polaris Business Parkin Capella-talossa. Tilat on muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Vuokralaisilla on käytettävissä Polariksen laadukas ja kattava palveluvalikoima. Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, lähellä Leppävaaraa.

5. kerros
264 m²
Toimisto
264 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Vuokrataan moderni ja valoisa toimitila Polaris Business Parkin Capella-talossa Tilat on muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Vuokralaisilla on käytettävissä Polariksen laadukas ja kattava palveluvalikoima. Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, lähellä Leppävaaraa.

4. kerros
242 m²
Toimisto
242 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Kuvat

ITSEHALLINTOKUJA_4_CASTOR