Toimisto Vuokrata Hiomotie 5, Pitäjänmäki 00380 - CBRE Toimitilat
JS

Monipuolisia tilaratkaisuja tarjoava toimistokiinteistö Helsingin Pitäjänmäessä.

Kohteen palvelut

  • Ravintola
  • Kokoustilat
  • Autohalli
  • Autopaikat

Yleiskatsaus

Yritysvuokralaisten tarpeisiin muokattavia toimistotiloja ja osa tiloista sopii myös pienimuotoiselle tuotantotoiminnalle. Kiinteistössä on lounasravintola sekä vuokrattavia neuvottelutiloja. Pitäjänmäen ja Vihdintien bussilinjat sekä Valimon junaseisake mahdollistavat sujuvan liikkumisen. Valimon asemalle kävelet ihan hetkessä ja Vihdintien bussipysäkit sijaitsevat noin viiden minuutn kävelymatkan päässä. Pitäjänmäen alueelta löytyy runsas määrä palveluita, laadukkaita lounasravintoloita, kuntosaleja ja  monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tarjoava Talin liikuntapuisto. Autoileville nopea liittyminen Vihdintielle ja sitä kautta Kehä I:lle sekä muille valtateille.
vähemmän

Pinta-ala

m2 min.

1 677 m²

Vuokrattava pinta-ala yhteensä

5 366 m²

Vapaat Tilat

2. kerros
2 012 m²
Toimisto
2 012 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Moderni ja muuntojoustava toimistotila kiinteistön toisessa kerroksessa. Kerroskorkeus on 3,6 metriä mikä mahdollista esimerkiksi showroom tilan toteuttamisen. Valoisa tila voidaan vuokrata joko kokonaisuudessaan tai jakaa osiin eri käyttäjien kesken.

3. kerros
1 677 m²
Toimisto
1 677 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Nykyaikainen ja edustava toimistotila kolmannessa kerroksessa. Valoisa ja muuntojoustava tila voidaan vuokrata joko kokonaisuudessaan tai jakaa jopa neljään eri osaan.

4. kerros
1 677 m²
Toimisto
1 677 m²
Toimisto

Status

Saatavilla

Laadukas ja moderni toimistotila neljännessä kerroksessa. Valoisa ja muuntojoustava tila voidaan vuokrata joko kokonaisuudessaan tai jakaa jopa neljään eri osaan.

Kuvat

JS